05/12/2020

Tijdens Kerst in de Vesting 2019 stond midden in de Elburger binnenstad een wensboom van de Lionsclub Elburg-Oldebroek.

Bezoekers van dit evenement konden hun wensen in de boom hangen met leuke ideeën voor een maatschappelijk doel.

Van de vele ingediende wensen zijn er twaalf beloond met een gift. Door alle perikelen rond de coronacrisis is de uitreiking van de giften vertraagd en is een feestelijke uitreiking zoals vorige jaren niet mogelijk. Om toch publiciteit te geven aan deze actie zijn op zaterdag 5 december

twee wensboomgiften in de buitenlucht uitgereikt bij de jongerenontmoetingsplek @Robert`s.

De cheques zijn overhandigd door Robert Jansen, president van de Lionsclub.

Op de foto toont hij samen met de visueel gehandicapte Ronald de waardecheque van € 500.

De gift is bedoeld als bijdrage voor een nieuwe duofiets waar Ronald samen met een fietsmaatje op zal gaan fietsen. Naast Ronald staat Karin, één van de fietsmaatjes. Twee tieners houden de waardecheque van € 300 vast. Deze gift is een bijdrage in de kosten van een door de tieners van @Robert’s te bereiden diner voor maximaal 20 personen, als bedankje voor de ondersteuning. Op de achtergrond zit Robert Pruis, de grondlegger van @Robert’s.