20/01/2020

Net als vorige jaren heeft de Lionsclub Elburg-Oldebroek weer Douwe Egbertspunten ingezameld voor de voedselbank Elburg-Oldebroek.

Deze waardepunten worden door Douwe Egberts ingewisseld voor pakken roodmerk koffie van 250 gram. Vorig jaar kon de Lionsclub op deze manier 708 pakken koffie schenken aan de voedselbank Elburg-Oldebroek.

In de gehele maand december stonden de dozen klaar in de volgende supermarkten: Boni, Jumbo en Plus in Elburg, Spar in Doornspijk, Boni en Deen in ’t Harde, Boni en Coop in Oldebroek, Boni en Plus in Wezep. Alle ingeleverde Douwe Egbertspunten zijn inmiddels geteld. Het totale aantal punten is 831243 punten, goed voor tenminste 1600 pakken koffie. Aanzienlijk meer dan vorig jaar!